Stövlar Skjortor och riktigt snygga Jeans.



Jesper säger ju alltid att jag är bög så då lär jag väll skriva om mitt dolda intresse för kläder. Eller dolt, jag har väll alltid öppnat munnen när jag tycker nån är fint klädd eller som i förra inlägget att vissa inte alltid passar i allt.
Men titta på dessa härliga stövlar som jag hittade igår på middag hemma hos den Förtjusande Julia.
Nu när hösten nalkas så är det högtid att ta fram de fina kapporna, capes, halsdukar, tighta läderhandskar, ljusa jeans som sitter på benen som en cowboys i en westernfilm.
Det ska nästan vara så att vissa trappsteg som tex det långa trapporna vid vasakonditoriet knappt går att ta på tre steg.
Skämtosido är det ju inte fult när det är nån som är klädd i det man trivs i men bär det med stolthet och är trygg i det. Det ger lika stor glädje i mina ögon som om nån har lagt ut en månadslön på en jacka från Louiss eller Oscar Jacobbson.
Skillnaden på kvallite är otrolig men det är ju den som bär det som är budbäraren.

I torsdags så gick jag i gråa mjukisbyxor och vantrivdes. Den som är villig att lära mig eller försöka få mig att förstå vad som är meningen med dessa får gärna komma över.
Jag gillar att ta på mig ett par mjuka kostymbyxor eller chinos när jag ska "mysa runt".
Fåfäng är jag nåt otroligt, är det en bra eller dålig sida?

Igår hade jag en fantastisk kväll med några vänner. Först på middag hos Julia i hennes nya lya med God mat och vin och en förtjusade efterrätt. Dock så erkänner jag att jag glömde min artighet hemma med att ta med en gåva. Hoppas hon förstår och förlåter till nästa bjudning.
Sen vidare ut till Sanna och hon till vänster vars namn är fint men inte kvar i mitt minne. När jag skulle skåla så tyckte de jag hade druckigt för mycket. Visst häng ut mig som ett fyllo gör det, jag har ju bara inte samma festintervaller som ni som inte jobbar nåt.

Nu väntas Vin och Pizza med han som tycker jag är bög och Aldrig mer gå ut och dansa i beiga byxor.


Så fina!
I love!
Puss från fåfäng.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

levekungeric

Allmän Profet. Samhällsvetare. Statlig Rådgivare i det tysta.

RSS 2.0