Nåt vitt och rent.

Så, denna dagen går väll till någonslags historia. Dagen då jag invigde min karriär på AS.
Efter 5,5 år hos den andra så finns ju kunskaperna kvar och efter 8 månader med en pinne bakom hytten så tycker jag inte att nånting annat är nåt av värde.
Man måste dras i skiten eller jobba motvilligt med saker man inte tycker om för att inse vad det är man vill och känner passar en här i livet.
Passar väll inte riktigt in på beskrivningen som en riktig "Trucker" med Jeans, hängbuk, hängslebyxor eller dylikt fast jeans förekommer ju när det är långåka. Konstigt att efter alla år man åkt utanför på denna väg så ser man de flesta i örebro och man känner nångång. Brukar inte tuta på folk om det inte är de som behöver väckas på cyckeln med iphonen framför ögonen, men idag så gjorde jag det på dig. Har sagt att jag inte gör det, men efter det samtalet den 6e och tystnad sedan dess så tyckte jag det var värt att vi heja på varrandra. Har tänkt på dig mkt om varför det var så himla brottom men jag lägger inte ner mer tid på det eftersom det är avslutat.
 
Var med barnvagn och hund i helgen och stötte på lite vänner på promenaden då de undrare hur fort tiden går igentligen. Tänk den dagen man är där, det kommer bli ramaskrii om min uppfostran tror jag. Men kom inte och be om ursäkt i efterhand om att era ungar vill leva efter det nya ideialet som jag grundat.
 
 
Jag är en oljad blixt som ger dig extra energi när du väl ger mig kontakten.
 
Er ic
 
 

levekungeric

Allmän Profet. Samhällsvetare. Statlig Rådgivare i det tysta.

RSS 2.0