Snart är det fina Finare.

Agnes och Måns har nog en rätt hög plats på min julkänslalista, Men även Michael bublé slår rätt högt liksom många andra därav att jag inte vet varför jag skriver detta i stress och hast för att vara på middag om 40 minuter.

Snart kommer en rätt drastig och samtidigt tråkigt besked men det är för det bättre!

Nu iväg till sånt jag gillar!

Helgen består av:
Hockey, Relaxen, Kga, En fin söndag!

Det är inte ofta längre tyvär, men snart ska jag banne mig fara ner till min SuperSnygga bror!
Han är inte så duktig på karate men Gott sällskap är han grym på!



Er!

A change is gonna come..

Just like the river runs, it´s gonna be a long time coming.
Sam cook.

Det har varit allt från löpartights och Upprörda känslor till Fest med fluga och fantastiska utekvällar i denna blogg.

Måste berätta om en sak som är sjukt Fantastisk, Vänner!
7 dagar tidigare än idag så var jag hemma hos Sanna för att öpnna en pava vin och ha en två timmar kvalité, Vidare sen till nästa vinkväll med Tandtrollet Jennie. Där var det en Väldigt speciell blandning av folk Psykologstudenter och Tandläkare. Är glad att jag fick en inblick i hur dessa männskor lever i sina kulturer, en syn från olika vinklar av det mentala och Bukala.
Sen avslutades kvällen på Det dansgolv i byn som är det enda, Anneli var på gay kalas för två medlemmar ut afterdark. Det var det roligaste på länge, han inte ens gå till baren innan anneli´s vänner fråga henne vem den "heta" "snygginngen" är, 1,5 timme senare så var det lite för mycket blickar men det bjuder jag på.

Träffade Jessica och Malin som jag hängde en hel del med också under kvällen, fantastikst roligt att dansa.
Malin Malin, Det är en person som alltid kommer finnas i mitt hjärta. En så varm och fantastisk personlighet gör mig euforisk varje gång , vilket tyvär är för sällan, jag träffar henne och tänka tanken att få ha henne som vänn!
Detta är Abslout ingen smörjelse eller kompesation för det vi vet om. Hon är En Underbar resencent!


Det var ju även på Fredagen och Lördagen Ladies Night i staden.
Jag förstod först inte på fredagen när jag cycklade var alla kvinnnor kom ifrån, om det hade vart tandläkarconvent eller sjukhus konferans. Men alla var för svartklädda för det.
I läderimitationen iform av tights, till klänningar som köpts på affärer som Sahara till Ellos, skor och stövlar i pendlande variationer av lårhöga skaft till kilklacks pumps och gångstilar som liknar pjäxgång.

När jag senare stötte på några vänninor ute som sa att de varit på LN förstod jag genast varför Frövi busskuren var full samt pålsboda och garphyttan. En sån fantastisk blandning av folk och stilar där färgen är slående Svart. Där du kan nästan gå fram och fråga om det är nån som har kostat på sig nya underkläder för just denna kvällen för att känna sig sexigare där du får ett rungande svar Jaa.
Men det är också i mina ögon hemskt hur folk kan släppa alla sina begränsningar när man som vuxen mor/mormor säger till sina barn att man inte får gå ute full själv på kvällen eller att man inte ska bruka alkohol till den grad att man blir onykter när 2000 kvinnor då ramlar hemåt på mörka gator och stråk där risken för överfall är stor. Finns det ingen som bryr sig i den tanken när de druckigt lite och sett lite bara överkroppar på scen.
En stark reflketion.

Igår var det Disco hela kvällen för Adolfsbergskolan, Balkan är nåt som går hem hos även de coolaste och tuffaste killarna i 7an tills 3 minuter har gått ochh de måste byta låt. Där tog det då stopp för dem, där satt Sveriges Största ego och gjorde allt för att de skulle få en Epic upplevesle i sin matsal.



Fakta: Snart där, Den perfekta kroppen!

Er!

levekungeric

Allmän Profet. Samhällsvetare. Statlig Rådgivare i det tysta.

RSS 2.0