Hon jobbar på ett Företag.

I Onsdags var jag och Sanna ute och åt lunch och fikade satt på våghustorget då jag fick se en av Örebro´s snyggaste kvinnor. Såg min chans att få prata med henne då men hade inte mage att lämna Sanna mitt i maten och rusa fram när hon gick med sin väninna.
Senare i jakten på tabletter till mitt nya soffbord så var vi inne på en butik och gissa vem som kommer in när jag och sanna står vid tygerna?
Jo hon som det finns en sång om, Å _ _ _ _ kom ut ikväll..
Just nu ser det ju lite bra ut eller vad man nu skall tycka, Jag kan ju inte låta denna dröm försvinna. När vi senare var i ett stort hus så såg jag henne gå upp för rulltrappan och Säpo som jag är och så gensköt jag henne via intersport och Helt själva i gången inne på vågen så tittar jag rakt fram och säger "Hej".
Förvånad och lite mystisk blick så stirrar vi på varrandra en stund för att jag sekunden senare inleder med Jag har försökt tala med dig ett par gånger men du bara försvinner i folkhavet.
Men nu när du ändå stannat måste jag säga att Du är väldigt Vacker, Illröd och skrattandes så ler hon och tackar och säger inte mkt mer. Vilket jag måste driva detta vidare för att det inte ska bli torrt, Vad heter du? Sara, Eric Trevlig att få prata med dig. Vad gör du har du semester? Ja, Härligt. Gjort nåt kul? Ja rest lite, träffat vänner. Skönt, sånt man ska göra.
Vill du nåndag ta en kaffe eller ett glas vin?
Nej tyvär jag är upptagen,
Okej, då ska jag inte uppehålla dig mer. Väldigt trevligt att prata med dig. Vi ses väll nångång om du inte flyr staden nu.
Hehe, nejdå. Hade bra Hejdå!
Hejdå!

Jag vet hur hon låter nu och ser fram emot nästa möte då jag iaf vet vad hon heter.

Så gör man för att få reda på andras tankar och liv. Bjud ut dem!

Puss

levekungeric

Allmän Profet. Samhällsvetare. Statlig Rådgivare i det tysta.

RSS 2.0