Ute by night.




Var ute med Wildboys igår och ett nytt härligt hjärta som tillhör Mencin. Jenny wollander :).
Var först inte alls sugen på att gå ut eller dricka öl eller någe. Men sen insåg jag att det finns ju inte om man blivit bjuden på tre grejer av olika folk o tacka nej för man är trött. Var ju några shots som man verkligen inte tar för att det är gott FÖR DET VARE INTE.
Satt och hade Earth Hour hemma hos jeppe och såg fotbollen, åt skitmat och drack skarpöl.
Nu blire att sminka mig och bära av till bror min enaxelurled.blogg.se.

Har verkligenintegjort något vettigt idag och det tänker jag fortsätta med hela dagen.


Annelie skinnars är min lossas mamma<3.


Bilden där uppe är närjag var på väg till Gällö utanför östersund. Trailern vägde 4 ton mer med all snörök som bliivt på 15 mil i 1,5 dm nysnö på E14.



The refreschments: Miss belinda.




Kalas här 6e april, 19,00 o framåt. Välkommna Alla!



Er älskare!

Känslor.

Nu har jag inte bloggat på länge och det är synd för det är ett mycket bra sätt att få ur sig det arga och sånt "folk" inte orkar lyssna på när man pratar.
Den sista tiden har det varit mycket fram och tillbaka med jobb och en körning ibland och inget alls ibland. Antingen tidigt på morgonen så man inte får vakna upp ihop, eller sent på kvällen eller natten. Det är väll bra med jobb och jag älskar du det där jag gör men kan inte hålla på sådär och alltid jobba på standby.

Kom igår på många tankar i mitt huvud hur det är ibland. Jag är rädd för att prata om mycket djupa och saker som kan göra en sur eller få en att tänka djupare.
Jag frågar ofta 1gång för mycket med allt så det blir irration, det är av omtanke och kärlek jag gör det men det blir för¨mycket.
Förstår att det blir jobbigt, har lärt mig mycket om oss senaste tiden.
Saknar våra helger, känns som vi inte ses som vi gjorde förut. Blir liksom som om vi går runt varrandra. Mycket har varit jobb för båda och det räknar jaginte med. Jag har varit borta mycket och det vet du vad jag tycker om att vara ifrån dig.
Saknar dig här ikväll när jag skulle vilja prata om det. Hoppas det var kul ute med tjejerna och äta.

Skulle leta på en kärleks dikt och skrivit om till dig Älskis, Men de var så sorgliga alla så då gör jag en egen.

En dag som denna kommer jag sent att glömma, varje dag är ett nytt minne tillsammans med dig. Picknic vid ån var oerhört mysigt, så fint och härligt. Den dag jag frågade om ett liv ihop kommer jag inte glömma bort. Mitt liv är heligt tillsammans med dig, du min älskling jag Älskar dig!


levekungeric

Allmän Profet. Samhällsvetare. Statlig Rådgivare i det tysta.

RSS 2.0