Vi ska inte..

Nej det har du inte.
Gör det då om du ska det?


En tänkvärd helg.

Började fredagen med att veckan fick vissa aha uppleveser med en person som jag en gång i tiden kramat.
Visade en sida som jag verkligen inte trodde hon skulle häva fram efter det första hon sa. Men jag slutar aldrig förvånas över att folk har olika saker för sig.
Lördagen var död, vaknade som vanligt när jag inte skulle. Gick hemma i kalsonger och dammsög och städade och plockade. Sådär skönt som det bara kan vara ibland när man känner sig jätteful o har som jag för "ovårdat" hår.

Sen till bilen och dammsög den och städae ur. Förlåt mig!

Sen vart det ni som läser och vet vad som hände osv kan ju lägga in alla ord för att fylla ut. Sen åkte vi till krogen för att äta och dricka och ha kul. Eller jag körde så det var ju sisådär en 10 alkoholfria drinkar. Man får ont i huvudet av dem med, jag lovar!

Igår så vaknade jag med <3 mitt. Vi åkte till mbeg för att bara vara.


Nu fick jag som jag klagar på alla andra att fölfölj det du gör så blir det bra. Men jag fick lite längtan efter att åka.

Kumla mayby i come.




Saknar alla!

Puss

Hat och kärlek.

Igår så trodde jag inte mycket om mig själv. Det fanns inte mycket som jag har gått bra denna vecka med jobb.
Det är väll det som har gått mot mig, börjar känna av skövde symptomen igen. Envägs!
Kan du göra, fixar du?
Märks det så väl?
Igår när jag skulle lasta till göteborg så gick allt emot mig. Har det inte varit nåt och göra och det hela tiden är en hängade stress över en för att man vet att det kommer saker. Då blir man välldigt trött, igår eftermiddag vart det två maskiner på kvällen så klart. Man kan neka men då är man dållig och olojal har alla sagt :P.
därför gick allt åt skogen när jag lastade D3an på eyra igår. Det bara tog tid i solen och jag såg klockan rinna iväg och allt jag planerat och göra försvann när jah kom hem på grund av min värdelösa kropp!
Varför skulle du lägga av igår när jag sagt att vi skulle åka? Nu har jag vilat tillräckligt många timmar denna vecka!
Ni som läser kasnke tycker jag låter hård, men man orkar mer än vad man tror. Det är hjärnan som styr. Och eftersom min hjärna är lika stor som ett sandkorn så äre det rätt lätt.
Förlåt för att jag inte orkade komma igår till dig.
Du ger mig glädje och den värme som nu gör mitt liv värt att driva.
Denna vecka när jag inte haft så himla lätt med jobb och allt jag stört mig på, tänker jag på dig så slår nåt lixom till inom mig och fortsätter mig att le och gå vidare med glädje för jag vet..
Idag har jag varit en äkta ungakarl hemma, kom hem vid halv 8 och hade fixat lite medicin och handlat mat. Sen tog jag av mig mina skitiga kläder och här sitter jag helt själv en fredagkväll och tycker inte synd om mig utan att det är jag som borde ta tag i nåt!
Imorrn ska jag Jonas, Sofie, Erik ner till vårgårda och titta på Vårgårda trophy. Det blir roligt. Men det roligaste blir att se när vi kommer hem och hur många jag får i bilen hem. För Sofie skulle nu köra morgans bil hem, och så känner jag inte erik så bra att jag har han själv i bilen. Men Jonas är superkåt på att åka med morgans Rscania hem. Så morgondagen blir intresant.
Nu ska jag in och raka mig och göra mig fin för vaddå? Jo mig själv för stunden och omgivnoingen.

Det finns en sak jag skulle vilja göra nu, det är att ligga på en gräsmatta med Dig.





Kan jag säga att jag saknar ITALIEN? Vet väll alla..¨





<3 Älskar Er!

levekungeric

Allmän Profet. Samhällsvetare. Statlig Rådgivare i det tysta.

RSS 2.0