Å så en juni natt kom hon som en skatt i mitt vardagsrum.

(Tänk er Lasse stefans, Peppelinos resturang melodin).
Å så en juni natt kom hon om en skatt i mitt vardagsrum, som en klar blå blixt kom hon som ett trix i en apostråf.
Men då när du var här så jag såhär att du är en tjej som Helt okej.
Eric och Idas liv kan spenderas på ett evigt vis. Som en juni natt är du min skatt o lite till. Du gillar inte ett band som har nån ting med dansband att gö, men det gööör ingenting.
:).

Fredagen var lugn, kom hem från deras stuga och fick köra ut kärran till kåvi..
Sen bar det av till lyan och dusha och göra sig lite i ordning, vi var bjudna på inflyttningsfest på ph nånting vägen på norr hos hennes jobbar kompis Imma.(Närke).
Men innan det fick jag rycka ut till axel och krisse och starta deras golf som hade tagit ett värdigt avslut på sitt bilbatteri.
15 år gammalt på en bil som går max 900 mil per år. Bra jobbat!
Var på festen ett par timmar framåt halv tolv eller liknande, sen ringde jag jeppe och de var kvar på njuta så det vart till att åka förbi där på vägen hem å hälsa lite, inget sug what so ever på att gå ut, kunde om det skulle varit så men inget direkt som jag kände när jag var där.
Köpte såndär mat som inte vanligtvis förekommer i min värld mer än en handfull gång per år.
Var hemma rätt tidigt och isäng runt 1 tiden.
Lördag.
2x90 års kalas=180 år.
Mormor och morfaster hade gemensamt kalas hos perders. Det var trevligt att få göra nånting för dem. Åt way to much fika och WAY WAY för mycket mat men det var trevligt. Sista fikat efter 5,5h orkade jag inte. Sen hem för att ida skulle få vila lite :=. Sen bar hon av för iver och flaskhalsar till lova som hade rave. Jag var hemma och halv 11 kom Lina och Jeppe och kollade på film, Neverewas. Mycket bra film. Lite snyfft, litelitelitelitelitemktlite action och mycket tänka. Se värd film absolut.
Idag så vart det till att vakna vid 7 efter att ha varit på promenad efter Ida inatt vid halv två vid konserthuset. Sen ska vi på stan här nu om nån timme. Jag ska köpa solbrillor x2 eller nåt, har tappat bort mina :@.
Sen ska jag på min första KIF match Ever,
Kristin Jag är hemskt ledsen att jag inte varit och stöttat dig mer under dessa år. Men detta är Början!
Nu så ska jag betala räkningar och se över lite på WWW vad som händer där..




Skagern i våras nere hos kära Pappas stuga.



Puss på er!

Er Eric

Utvecklingsamtal heter nåt som är bra!

Det är vissa stunde rman måste gå igenom och ta konsekvens över att det kan bli jobbigt att prata om sånt som man verkligen inte vill. Nu pratar de om saker på tv som gör att man kan få jobbiga känslor men att de vrider på ljudet av glad och lycklig musik i slutet och då vet man att det är bra!


Du är bra, jag älskar dig! Det stärker mig att prata om sånt här men vissa saker är helt hjärtskärande.
Har alltid och kommer göra för framtiden!!!


Din<3

En oförglömlig afton!

Nu var det ju ett tag sen det var då, men det gör inget för att det var ändå nåt man sent sent kommer glömma.

Valborgsmässoafton hos Jeppe. (långt ord om man sätter ihop hela) Valborgsmässoaftonhosjeppe :).

Hojade med lillis till jeppe och hade knappt varvat ner cyckeln förns det var bra stämming på bakgården. Där stod de, Jeppe, Svalle...o nån till kankse.
Grillmontering, det var närmligen så att Jäppe hade fått en krill av sin emenenta mor.
Så den pusslade vi ihop utan beskrivning för den var det fel på. (låg upp o ner).
Köttet var igång, humöret på alla var mycket splendido. Kycklingspett och grönsaksspett var det på grillmenyn.
Vi grillade det under konstens alla regler, man får ju inte ha brott när man ska grilla alltså.
Satte och och käkade lite och det var mysigt.
Hade nån tidning som cirkulerade runt med många olika problem. Jag läste upp ett sms jag fått och det var inte alls samma kategori som det stod i den där´"skriv in o få svar" tidningen.

Efter en stund så gick tiden vidare och det är normalt, då kommer det en donna på cyckel farandes in med sladd på bakhjulet och flätor i håret. Gooossh tänkte de flesta. Vilken rallybrud.
Så var inte fallet för rally sysslar hon inte med. Fick äran att sitta brevid henne och skoja o skratt hela kvällen och det var väldigt roligt. Hon har rolig humor och ett lätt sinne som får en att bli glad. jag skrev så för så äre!.
Sen for vi alla upp i olika slags formeringar upp på stan till Castle och kollade på brasan. (Gud vad många grininga mammor du har förlagt i denna by). De skulle bara fram och svor o fräste åt de som touchade jackan.
Vi stod där och lyssnade och njöt utav vårens intågande.
Sen vidare efter det vart det ett ställa jag Aldrig varit inne på, tankarna har ju vart att det är där inne alla 45+ går in ensamma och ut osamma. Men till min förvåning så stämde så inte alls det jag trott.
Det var många äldre där inne oxå men majoriteten var 19.9827 år.
TOMT DANSGOLV: hur gör man då? Ska man ta sig i skinnet och gå upp o bli ut tittad eller ska man sitta ner o va som folk?
Jag tog med mig jacke upp på golvet och visade alla som formerat sig efter ca 10minuter ensam dans på golvet var skåpet ska stå. När folk kom upp var det dax att gå av golvdet för det var verkligen inte att beblanda sig med folk som var meningnen utan att bli utittad o visa rumpan som är tight!
Vilket ös det vart på dansgolvet! Jag älskar att dansa och det var verkligen det jag gjorde den kvällen. Det var nån slags monitor med en tjej o baddräckt på bilden som rörde sig i olika formationer och det gjorde jag oxå, fast i mina kläder för jag kommer inte i en badräkt frivilligt.

Var en underbar kväll med Jeppe, Emma, Lillis, Jacke, Lina, Josef, Gurra, Johan, unt så wieter...

Nu har jag en bild på när josef posar men den har jaginte fått in i datorn än men ni kan ju föreställla er den. För den är bra rolig alltså!



NoneNone


Ni vänner betyder <3 mycket för mig!


Puss!

levekungeric

Allmän Profet. Samhällsvetare. Statlig Rådgivare i det tysta.

RSS 2.0