Do you cry for sleep?

Nu tror ju hur många som helst vilken djuping han är som skriver så.
Det är jag också.

Italien!

Åkte fredag kl 6,30 mot helsingborg-helsingör.
26 timmar senare och en fruktansvärt lång och slitsam natt fram hos Willys o Kenta så ser jag "mina" alptoppar och det underbara hotellet.
Tog mig 2,5 dag att fatta att jag verkligen var där.
Packade upp lördag och mös runt i byn o kolla på allt som jag sett i 7år. Så många gånger har jag varit där.
Det är ett ställe i livet jag alltid kommer besöka! Hoppas jag iaf.
Söndag, Härligheten börjar.
Uppstigning 0645 och tog på mig underställ och alla ägoviktiga delar som krävs för en dag.
Gick ner och åt frukost och sedan upp och tog på mig thermo byxorna och jacka ryggskydd, hjälm, handskar, gick ner i källaren och hämta pjäxor och tog skidorna och gick ut till hörnet i korset och väntade på skidbussen. Första dagen åkte jag till Ski Area Alpe Luscia. Vet inte hur jag ska skriva resten av veckan mer än att så går det till där nere fast jag åkte till Latemar och obereggen och chivetta ett par dagar oxå..
Har kommit på att 22 år är ju inte gammalt, men nog gammalt och skört för att hoppa och tro att man är 15..
Fast det skiter jag i :P

Går det att beskriva 6dagar med sol och alptoppar


fuck

Nu är ni inte säkra längre!

Jag är HEMMA!!!!
Har ni inte märkt det så märker ni nog det imorrn!!!!!
En hel vecka har känts som ett halvår eller så..
 Jag hinne rinte skriva så mycket ikväll! Men jag kan säga att den har varit underbar och kort och DYR och mysigt härlig..
 
Ska upp tidigt till garaget och städa ur bilen imorrn och ställa iordning den till det skik jag vill ha den i..
På en vecka hinner det komma in mycket skit i min bil :(..
Garidnerna är borta och o elendes eleändea :(..

Tack Emma Och Moa!

Puss

Jag har fortfarande inte tagit in det helt..

Kommer hem stressad från jobbet på grund av att Johnny låste in mig på prärien, men jag är snäll och inte säger nåt utan hjälper han och lasta. Får se vad man har för det!

Kommer hem halv 7, pratar i telefon med håkan och öppnar dörren och det är ungefär som en vägg kommer åkandes i 560km/h mot mig. Jag blir helt tyst i en minut mendans håkan pratar, "är du där"?
Ja, jag...jag har fått kort säger jag!
Tankkort eller vaddå? Nej, ett kort med en vacker ros på!
Jag tar upp kortet och står och läser om och om och om igen och blir mer varm i kroppen och läpparna åker upp längs kinderna tills det inte går mer.
Jag har fått ett kort. Vem äre från frågar han.
Det är från den person jag Älskar mest, Emma <3.

"Inget avstånd i världen kan skilja Älskade hjärtan åt!"



Jag tror många tror att det är det som de tror! Men de tror fel.
För det är Bättre!!!!!!!<3
Jag Älskar dig vännen!!!


Nu måste jag sova!

Ska blogga i Italy!
Inget avstånd är för långt och inget samtal blir för dyrt!!!



Puss

Saken är den att..

Vet ni vad göken äter för nötter?
Koko s nötter. :P.
Tomas, Hasse, Erik, Robin, Det är ett härligt gäng! Innan jag dör så ska jag gå på fest med dem. Man har alltid lika kul och bra där uppe. Man blir liksom glad och på spratt humör när man är där.

Och det ända man hör är ju liksom typ att man är knasig och knäpp.. Vet ju inte rikgtikt vad det betyder nåt av det men iaf.
På min tid då det begav sig så satt jag en dag hemma i stuga och kände att nej, ska jag verkligen hålla på med det här hela tiden..
Så jag tog fram hondan och tog på mig munderinge och kände att shit hur ska det här gå. Startade maskinen och varvade ur den ett par gånger gick som bara den över stock och sten i kraftledningsgatorna i skogarna tills det helt plötsligt tog stop! Vägen var slut.. Jag vände och gick på andra sidan skika på mera gas och kände att shit vare går.. Ja men vad hände liksom då? Jo ni kan aldrig gissa!
Ni tror ju att detta handlade om min honda cr 250. Men ack så fel ni har detta är en honda åkgräsklippare med Biggz o stratton motor. Går som ett jihu....
Men jo han sköt töpplocks packninga och det var knöligt och nte så himla hemligt att åka igenom skogen hem med ett rökmoln bakom sig.
Nu äre inte långt kvar!.....


Moa ska åka med mig imorrn =)..


Puss

Tvättdjävlar!

Skäms när jag svär för det låter så fruktansvärt fult men men.

Är lite orolig om det blir nån tvätt imorrn när jag har mitt dam sällskap med mig. Moa kommer ju få en chock när hon tex träffar ollonet eller bandidos robban..
Ska ha låsta dörrar hela dagen så det inte blir några kniviga situationer.
De har alltid nåthimla möte om sina tvättställ här inne så när jag tänkte äta frukost med dem så näe ICKE!
Då sitter det nån himla slips nisse där som är så viktig att man inte får störa. AAah men fatta hur det känns för mig då! JAg är ju alldeles ensam och liten så det känns ju inte så kul att komma till ett sånt här stort ssssssttälle helt själv.
OT klagar hela tiden på min blogg om att det låter så himla deppigt och nerstämt.
Det är därför han inte kan läsa, Snälla ToOmas, be klas om hjälp han har stora ögon!

Jag har väntat att min dansande favorit ska ha ihjäl mig men han gör ju aldirg nåt, är vi nära varandra så är vi i varsin bil, jag tog saken i egna händer igår och gick över på hans sida när jag mötte han och då vart han nerväs att jag var självmordsbenägen. Det är jag alltid, skulle offra mitt liv för att han ihjäl åtminstonde en scania. Bara Han klarar sig.

Nu till ett nytt stycke i detta "jobbbloggande" Atlas. De som jobbar på atlascopcoo är lite som de som kör grus bil. De frågar frågor hela tiden och ser allmänt flummiga och skäggiga ut.
Tex igår kväll så kom min 1030 ut med nån skäggug gubbe i. Då frgade jag är det min maskin 1429? Nej säger han.. Jo säger jag.. NEj säger han jo säger jag. Nej dena ska ut imorrn JA säger jag jag ska ta ut den på rast kl 6. Nej det är den andra. Sen helt plötsligt var det som om han fick grus på flaket. JOOO det här är din maskin, Ska du köra ut den imorrn kl 6? JA säger jag med ett leende på läpparna som man gör till små barn när de fråga pinsamma frågor bladn mycket folk.
Sen har vi kronjuvelerna där inne on the kontor, The skipperz!
Borrkungen får aldrig sluta och det är bra tycker jag för han är för himla bra att ha och göra med. Han låter liksom svinförbannad varje gång man svara men så säger man nåt glatt då är man under skinnet på en gång :P..
WagnerEditionMicke han är Lika bra han. Han är alltid uppåt och trevlig är det nåt så frågar han viseversa jag. Oftast så får jag bara ställa mig...upp och vara frivillig åt han men det gör inget, jag är ju erkänt cp!


Nu har jag ätit frukost i smörjhallen hos de här dårarna. Nu kräver jag ersättning.


PS, Stöveln är sliten...





Puss

En söndag.. En underbar sändag!

Det började med att jag gick upp, sen åkte jag direkt upp till storstenshöjden.
Kände att ne ska jag åka i denna backe själv i 4 timmar?
Inte ens halva bakcen var ju öppen, Eric är ju inte direkt en lugn person när han får på sig sina skidor.
Det tog 15 sek att åka ner och 3 minuter att åka upp i liften. Efter två åk så ringde jag till Skinnars och Gud vad det räddade min dag. "Klara är på gympa" men vi kommer så fort vi kan. De orden värmde och gav mig ett leende på läppnara hela tiden tills de kom.
Tog väll ca en timme innan de kom. Fortfarande suger ju åkningen, men jag hade ju kul med Ander Klara, Kajsa.

Åkte hem vid två för att jag hade lite o stå i, åkte till morbror och moste för att där bli bjuden på mat, Mycket gott och trevligt underbart.
Sen fikade vi och tjatrade om smått och gott. Sen klippte Elisabet mig. Ja! Ni hörde rätt.

Det finns En person som jag har hållt varmt om hjärtar i snart ett år. Men det är slut nu. Sen jag träffade henne i italien så har jag varit mycket mån om mitt och andras hår. Men nu sen hon inte bryr sig om att hålla kontakten eller svara och ringa upp när man vill henne nåt så skiter jag fullständigt i henne! Jag har alltid gått till henne sen dess och frågat hur det går med allt. Så idag fick det ´bli en nödlösning med att hon fick klippa mig.

Vet inte riktigt vad jag ska forsätta skriva om att denna vecka kommer bli mycket spännande, kommer ju bara jobba i 4 dagar. Håkan rignde förut o sa att det kanske kan bli ett gtb lass. Det låter ju rart! Falun imorrn och gtb nån dag innan fredag för att få hem liftasen.

Tänkte igårnatt när jag var och tvättade bilen att när TRB kommer skaffa aoutamastiskt systäm på tvätten så kommer jag försöka skaffa ett tvätt kort där. Vore ju ass bra att åka upp till en riktig hall och spola på bilen på nätterna eller när man känner för det.
Det sliter ju hårt  på en att gå inne i staden hela tiden och tvätta och lasta lossa. Finns det några andra bilar i sverige som bröstar av o på hela dagarna. Men vad gör det?
Nu är jag ju erkänt dummare än min favorit!! Han åker en skitful vit scania med en pippifågel på sidan av hytten. Men å så rolig han är. Man blir glad av att se han. Låter väll dumt av en annan kille och säga så men så äre!
Han hade läst min blogg på tvätten och kom fram till mig i kvarntorp och sa du, du är bra mycket dummare än vad jag är. hahah äre bra eller dåligt. Jag tycker det är bra. Man måste bjuda på sig och se allt med glimten i ögat.. Han dansar bra på trailern oxå.

Nu har jag både blandat allvar med skoj men jag skulle kunna sitta här och skriva hela natten. Men det går inte för nu ska jag snart krypa ner i sängen för att vara ganska så utvilad imorrn.
Jag har inte en aning varför jag inte kan sova på söndagar? Ligger ju bara och vilar, tänker på vad man kan göra med bilen, skikar sms, tänker p vart man kan få plats med mera lampor. Hur mycket mer jag ska häva in i hyttinredningsväg, osv osv osv..

Jag ser fram emot fredag, kl 07 så såtr jag vid svampen och trampar och hälsar snällt på alla mysiga själar som ska åka med till italien.

Nu måste jag börja gå och göra mig iordnign för natten.
BTF.. Lista ut vad det är?!!!!! Det är nått som jag skulle vilja åka ner och göra. Men trivs hemma!





image33

har ni sett Leon?
Se den! Det är den bästa film som gjorts, till och med före Love actuly!

Puss!

Veti nteo m duv ill..m en jagvil linte

Hej!

Jag vill ha ett svar på vad det handlar om? Möjligtvis lider jag av att ha nåt i huvudet som är som ett duracel batteri som ingen kan förklara hur det funkar.
Har "inga" direkta planer i helgen utan såg fram emot att ta det lite som det kommer. Yeah Right!
Fredag Hård dag: 3,30 uppstigning, jobb, duscha, äta, duscha, kyrkan, sen ville jag sagt hej te moa men det vart inget, gick o la mig på långt på tok för på tok för sent halv 1.
Lördag: = Skidor, *CRASCH* Där gick det fel, jag har ju insett att jag kan inte köra 6-23 varje helgdag heller, jag mmåste ju sova också fast jag vill ju så gärna vara med alla. Där ligger det som jag funderar på mycket.
Hur kan jag vara så drivande och social när jag jobbat en lång dag o sen ut på stan o träffa nån.

Jag har kommit på när jag jobbade i skövde så brände jag alla mina kompisar genom att jobba bara och aldrig vara hemma, trodde de riktiga vännerna va me mig men många försvann. Men jag har de jag Älskar kvar och de andra med. Men det känns ändå inte som förut.
Detta är Absolut inget klagoskrivadne mot någon utom mot mig själv. Varför kan jag inte inse det alla andra kan inse att man måste ta det lungt.
Men DET GÅR INTE! Den dagen pumpen stannar då ska jag börja ta det lungt.
Vet inte riktigt vad jag har skrivit nu men det börjar på att bli för djupt för mig och ni som vet hur jag är så är jag antingen jätte djup eller så är jag alltid på toppen mot sarkasm och ironi.. Oftast så försöker jag hålla mig på mitten där det är som bäst.
Rubriken låter ju som att jag vill ha ett svar från nån tjej som jag har det på gång med. Men jag har ingen tjej som jag har det på gång med.
Det närmaste jag kan komma det är väll rubriken. Jag kände bara för att det skulle vara en sån där rubrik idag.
Allt måste inte ha en innebörd om det inte gäller nån. Men denna gäller inte något.
Nu har jag suttit i bar överkropp i 15 minuter med altandörren öppen och det känns ju sådär men jag har inte ont av det än.




OT är en rolig person som jag kom o tänka på nu.
Vet ni vad Ponyplay är för nåt? Inte jag heller tills jag träffade ordförande i svenska Ponyplay klubben. Gud vad mysigt vi har. Vi träffas 6 gånger i veckan i folketshus i fjugesta, NEJ. Nu gick det från djupt till person angrepp direkt. Men jag tror inte många förstår hur kul det är att åka till LP Service och snakka lite goja med "The RozA Ruzzin Boys"
Googla på ponyplay får ni se :P

Ska nog trycka upp en tröja åt dem. Eliten hahah.

image32

Det kommer aldrig att funka i längden!

3,30 för att vara i garaget halv 6.. det går bra ibland men när det blir så 5dagar i veckan och man ska ha någe fört så sätter det negativ tränd på mig.
Särskilt om folk ringer och klagar att de får gå en dag i stan. Men jag skiter i vad folk säger. Jag gör det som man blir tillsagd, då blir de tinge tjafs.
Var ner i göteborg idag o lämnade en borrig och skulle hämta ett lass med liftar.
Vet ni varför jag lämnade branschen med liftar? För allt super duper krångel med pengar hit o dit!
Tror ni jag fick det lass jag skulle ha!!!?
Nu tror ju håkan att jag bara ville ner för att hämta dem för att få ut o åka lite. Men sanningen är att de ljög mig rakt i ansiktet och visste inte vad de hade sagt till kund! Förbannad har jag smått varit ett par timmar nu.

Imorrn ska jag åka skidor i bigrockhöjden, sen ska jag på kalas hos hannes, sen bär det av till hovsta tror jag för att kolla på jennys match.
Söndag är bara planerat att gå på långpromenad men Emma!

Skrev en djup o lång blogg iförrgår kväll men min dator fick nån negativ vibb av mig och tog bort 45 minuters skrivande.

Imorrse när snacket på komradion började gå så log jag och tänkte att jag har det bästa jobbet. Det har jag.
Men när folk ska börja klaga runt omkring blir jag Förbannad!!!

Nu måste jag sova!




Imorrn kanske det inte blir så här allvarligt men lita på det där nere!
image31


Sov gott!
Älskar Er!


Puss

Det kommer aldrig att funka i längden!

3,30 för att vara i garaget halv 6.. det går bra ibland men när det blir så 5dagar i veckan och man ska ha någe fört så sätter det negativ tränd på mig.
Särskilt om folk ringer och klagar att de får gå en dag i stan. Men jag skiter i vad folk säger. Jag gör det som man blir tillsagd, då blir de tinge tjafs.
Var ner i göteborg idag o lämnade en borrig och skulle hämta ett lass med liftar.
Vet ni varför jag lämnade branschen med liftar? För allt super duper krångel med pengar hit o dit!
Tror ni jag fick det lass jag skulle ha!!!?
Nu tror ju håkan att jag bara ville ner för att hämta dem för att få ut o åka lite. Men sanningen är att de ljög mig rakt i ansiktet och visste inte vad de hade sagt till kund! Förbannad har jag smått varit ett par timmar nu.

Imorrn ska jag åka skidor i bigrockhöjden, sen ska jag på kalas hos hannes, sen bär det av till hovsta tror jag för att kolla på jennys match.
Söndag är bara planerat att gå på långpromenad men Emma!

Skrev en djup o lång blogg iförrgår kväll men min dator fick nån negativ vibb av mig och tog bort 45 minuters skrivande.

Imorrse när snacket på komradion började gå så log jag och tänkte att jag har det bästa jobbet. Det har jag.
Men när folk ska börja klaga runt omkring blir jag Förbannad!!!

Nu måste jag sova!




Imorrn kanske det inte blir så här allvarligt men lita på det där nere!
image31


Sov gott!
Älskar Er!


Puss

Kritikerna är igång

Jag tar Emot all kritik med kärlek och ömhet!

Ge Mig bara!
 Purex semlan var god och jag tackar hjärtligt för den.





Frw...

Till mina Svampar, Tvättsvampar

Robin, en koffeinpiller ätande hårdporr tittande ungdom med stora framtidsvisioner, som att tex ta över världen med sin World of warcraft mega super duper kompis Erik.
Erik är ju person nummer dos.
 Han erkände idag att det var han som sparkade ner mig på nyårsnatten i tunneln för att jag såg så himla het o snygg ut och att jag rörde mig i fel kvarter vid fel tillfälle, Googlade lite på han idag och jissesamalia vad grejer det kom upp. Mycket handlade om han och porrrobins frenetiskt spelade av wow.
För alla dumpuckon som inte vet vad det är så äre ungefär lika intresannt som att måla en nerlag gruva rosa i 24k.
Erik är lite av en gummi snodd, blire övertid så är han som en ihopknölad snodd som är bitter o sur, men är kl 14 en fredag eftermiddag då han stoppat i sig den sista motaladockade korven som legat där i 8 timmar så spritter han som en kronljuvel under finskavinterkriget. För då är det snart hemgång. HAHA trodde han ja, det är då Jerling´s hjälte kommer in o kör ett par timmar övertid så de inte får åka hem te tanta.

Sen har vi ju elitduon MysHasse och OllonTomas,
Hasse han är som att vakna upp på en bädd med rosa russin varje morgon. Han skulle passa som radiopratare eller sån däringa livscoach! Han ger en ett glatt leende som ingen Annan har där inne, det är bara han som har det och är ärlig. (Nu ligger jag bra till där)
Ollonet, Han har ett humör som är svårt att få ett grepp om, ibland är han som benny the cop o ska försöka låta cool som jagat bovar i fjugesta med sin Jetta 5.4L Turbo sport plusantitvinline. Nästa stund ljuger han för Hassebasse om att han gått på lianer naken i marieberg köpcentrum, ja o nästa så är han trevlig o pratar helt som en vanlig person, ollon är svåra att greppa.
Det är då vi kommer till den mest normala person på tvätten, Klas!
Klas han är ärlig o säger vad han tycker, han går hela tiden o pratar i telefon med sina tjejer. Så vill man nåt så får man ju passa på medans han byter batteri för det ringer hela jävla tiden. Gör han inte det så försöker han få alla maskiner att växa genom att spola vatten på dem. Det har ju inte lyckats hittils! Han är en hävert på sms oxå, piper det inte om maskinerna så äre han telefon som piper. Många är ju ute och googlar på Klas i skogen. Man får ju upp en del hel där.
På tal om svampar så äre ju nåt i den stilen som de äter varje morgon innan de öppnar där för vem står ut med ett sånt dumpucko som mig?
Kul har vi ju iaf!


Imorrn ska jag säkert flytta nånsåndär guling Fuling kom nu lilla fuling....

övrigt om dagen.
Började kl 05 med att åka te kvarntorp o lasta. sen te mupperiet, sen var jag en sväng te kil på eftermiddagen.
Sen träffade jag min Kära Bästaste Emma!
Nu har jag lekt med telefonen och har dreglat över lastbilar och pratat med min Älskade Vän Moa!
Moa är en fantastisk härlig tjej som har ett leende på lepparna jämt!
Hon har börjat slåss nu så nu vet jag inte hur det ska gå att krama henne.. men jag får gå en kurs i självförsvar.






image30


Älskar Mina Vänner!

Kram o Puss


(Tvätten är inga vänner :P)

levekungeric

Allmän Profet. Samhällsvetare. Statlig Rådgivare i det tysta.

RSS 2.0