Träning, strech, svett, tjockmattor.

För att nånsin uppnå nånting som man vill så krävs det bara hårt arbete, inget nytt med det.
Men när kommer belöningen för allt det hårda arbete man gör eller utsätter sig för.

Eftersom jag har en sånn god rytmik och talangfull kropp som alla älskar är det ju inget nytt att jag gillar att dansa.
Igår kom jag på idén att sätta upp en Barr på min tomma vägg tillsammans med en stor spegel. Då har man ju en perfekt Tavla, dansstudio, strechyta, spännamusklerna vägg.
Men då kommer nästa fråga, hur många blir rädda och hur många kommer komma hit i trikåer eller tights och köra några pass.
Måste soffan bort? Var blir omklädningsrummet, hur blir det med undervisning, vem håller i den?
Unisex dusch är det ändå som är klart på dagordningen.

Efter min start på F&S så märker jag skillnad i kroppen inte mest utav träningen utan mer av att jag hittat Strech rummet och allt som där ingår!. Det ger lika mycket att ligga där och folk tittar på en när det blir en damm av svett på mattorna brevid 18 åriga vältrimmade tjejer som det står AIF på kläderna och de gör sånna övningar gud inte skapade min kropp för än.
Jag tänker, kan de så kan jag. Jag måste bara ge det tid.
En sak är klar, Rom byggdes inte på en dag och inte min kropp heller.
Den tog nio månader, rätt unikt måste jag säga. Så när folk frågar hur gammal jag är så säger jag alltid oavsett årstid att jag är År plus 9 månader.

Har ni tänkt på det, eller ingår inte de i sitt liv den tiden man är instängd hos mor och bara blir gödd utan möjligheter att prata eller träna?.

Idag avnjuter jag dagen med ett abrubt uppvak och hämtning av bror och ett rätt så hårt pass till eftm/kvällen.

Snart är det Julshow, Info om biljetter kommer.


Ers Eric

It´s your Call!

Du vet vem, du vet vad, du vet hur det var förut, du vet vem jag är, enväg.

Vissa dagar är inte alltid saker på topp eller så är det över toppen, oavsett vad så tycker jag inte man behnaldar varrandra på dylikt sätt.
Älskar dig min vänn och kommer alltid göra. Förstår dig helt nu när .......... kommit in i ditt liv <3. Det är fantastiskt kul och jag är glad för dig.
Jag vill gärna komma till dig men jag vill ju gärna att det ska vara ömsesidigt och inte att jag ska tjata mig till att komma.

http://www.youtube.com/watch?v=SmM0653YvXU&ob=av2e


Den är till Oss.

Du är saknad! Hoppas du får en fin helg!


Le Kreation!


Har fått veta under en tid nu det jag har vetat länge men fler och fler känner över. Jag tror inte att det är en så stor grej. Jag tycker det är bra att det kommer ut så det inte hålls och byggs upp till nåt svart inombords.
Jag är inte 100% perfekt heller men lever gärna i vetskapen om att jag är det men ack så är inte verkligheten, Idag har jag haft en ostruken skjorta tillexempel och korta strumpor. Bara en sånn sak!
Jag Älskar Kläder, stilar, trender, hur de bäres av folk, hur det blandas och hur tankarna går hemma vid spegeln innan man tar steget ut ifrån hemmet.
Många gånger önskar jag att jag var klonad för att kunna stå som en rykandeskugga bakom och dra och ge lite tips och råd så det inte blir som för hon på cyckeln och mig idag.
Vid mcd södra går en tjej i min ålder i löpartights och tillhörande jacka.
100 meter bort ser jag en kvinna i de Sexiga 30 åren komma på cyckeln och ser hur hon höjer blicken när mina ögon måste konsentrera sig på annat än "hon".
Jag ligger en bit bakom hon i tights när Sexy passerar "hon" och viker huvudet över axeln 3 gånger för att titta på hur hon har vågat sig i tightsen. Men när det blir en sånn situation som då så inser ju jag att Jag är ju inte själv att ha ett par ögon som folk känner är analyserande eller dömmande.
Jag vet flera stycken som inte tycker det nånstans är attraktivt med min kropp i tights, Men som i tidigare inlägg så absolut att det är Bra att hon är ute och tränar och rör sig. Men det finns i detta fall mjukisbyxor som inte är tajta men lätt åtsittande men inte visar samma som ett par Tajtatights!

Har haft en underbar kväll med husvisning, mat, rumpskak, vänner och fika med Far.



1, Snyggt klädd för en dag på jobbet följt av aftonfika eller en drink afton. 2, Fest, vännbesök, göra andra glada via snyggt klädd.
3, Säpo är alltid välklätt, Madde bär en sån ljuvlig kreation av aftonkläder och affärsdress.

E

Ingen som tackar en.

Det finns ingen som tackar än, det enda som man får höra är att man ska ju va med om man sagt det.
Men det finns annat här i livet.
Skiter i det, Finns så mkt annat jag värdesätter än att hålla på med nåt som inte uppskattas.

Jag kommer göra allt för att hitta det bättre och må bättre.

Belive and have fait.



!

Gillar Predazzo!

Stövlar Skjortor och riktigt snygga Jeans.



Jesper säger ju alltid att jag är bög så då lär jag väll skriva om mitt dolda intresse för kläder. Eller dolt, jag har väll alltid öppnat munnen när jag tycker nån är fint klädd eller som i förra inlägget att vissa inte alltid passar i allt.
Men titta på dessa härliga stövlar som jag hittade igår på middag hemma hos den Förtjusande Julia.
Nu när hösten nalkas så är det högtid att ta fram de fina kapporna, capes, halsdukar, tighta läderhandskar, ljusa jeans som sitter på benen som en cowboys i en westernfilm.
Det ska nästan vara så att vissa trappsteg som tex det långa trapporna vid vasakonditoriet knappt går att ta på tre steg.
Skämtosido är det ju inte fult när det är nån som är klädd i det man trivs i men bär det med stolthet och är trygg i det. Det ger lika stor glädje i mina ögon som om nån har lagt ut en månadslön på en jacka från Louiss eller Oscar Jacobbson.
Skillnaden på kvallite är otrolig men det är ju den som bär det som är budbäraren.

I torsdags så gick jag i gråa mjukisbyxor och vantrivdes. Den som är villig att lära mig eller försöka få mig att förstå vad som är meningen med dessa får gärna komma över.
Jag gillar att ta på mig ett par mjuka kostymbyxor eller chinos när jag ska "mysa runt".
Fåfäng är jag nåt otroligt, är det en bra eller dålig sida?

Igår hade jag en fantastisk kväll med några vänner. Först på middag hos Julia i hennes nya lya med God mat och vin och en förtjusade efterrätt. Dock så erkänner jag att jag glömde min artighet hemma med att ta med en gåva. Hoppas hon förstår och förlåter till nästa bjudning.
Sen vidare ut till Sanna och hon till vänster vars namn är fint men inte kvar i mitt minne. När jag skulle skåla så tyckte de jag hade druckigt för mycket. Visst häng ut mig som ett fyllo gör det, jag har ju bara inte samma festintervaller som ni som inte jobbar nåt.

Nu väntas Vin och Pizza med han som tycker jag är bög och Aldrig mer gå ut och dansa i beiga byxor.


Så fina!
I love!
Puss från fåfäng.

levekungeric

Allmän Profet. Samhällsvetare. Statlig Rådgivare i det tysta.

RSS 2.0