Förlåt Förlåt!!

Hej Alla Mina Hjärtan!

Jag ber om ursäkt! Förlåt mig för det jag har gjort! Vill inte att det ska vara så här.
Man tappar fort läsare. Det märks direkt i plånboken när jag ser att räkneverket från era bankonton inte ökar när ni läst min blogg. Bäst är alla som sitter på företagsdatorer och läser eller från nån kompis dator!
Robin har hjälpt mig att fixa en terrabyte som knäcker koder in till banksidor eller företagstransaktioner.

Har gjort bort mig många gånger denna vecka genom att inte blogga när jag har haft tid, jag har ju sagt att jag ska blogga så fort jag orkar och har tid. Men det ärju bara att skirva i sängen eller var som.
Livet sen i fredags har bestått av: Fredag lungt tror jag, Lördag, lite påskhare fasoner och rajraj med tvättgurun och pilla, söndag hävde mig igång upp till fikat i kyrkan och var med emma en stund. Sen va jag med moa och emma på kvällen tror jag det var :S.

Ojeyj har börjat köra hos Anders. Han tror verkligen för att han är 25  kör en klappslut scania och en asa klumpig trailer att han kan komma in till stan och domdera lite. Nja vi får la se. Han är nog inte så störsk efter några dagar till! MEn jag gillar han ändå :P.
Imorrn ska jag fixa mitt dimljus så att de lyser tillsamans med p ljuset.

Jenny var här igår och åt mat och det tyckte jag var mycket trevligt. Hon ska man inte ha med som gps eller kartbok letare. Hon ringde kvart i och var här 35. Det är ju många vägar som leder hit från aspholmen typ om man går över fellingebridge eller kolsva. Då är man inte här på 15 minuter. Men det gjode abosolut inget, jag hann ju göra klart maten och duka och fixa lite här hemma.
Satt och pratade och kom fram till att vi garanterat lekt när vi var små. Jisses alltså. Vart är världen på väg?
Hon hade lekt med dotter Sörman och jag lekt med bröderna sörman ute i NK.

Var rätt så grining på mkt och allt i veckan men häll det kasnke inte hela tiden för mig själv. Emma och Moa fick säker höra ett och annat klagomål av det och jag ber om ursäkt för det!
Verkligen inte min mening att tala om mina problem med alla andra, fast ni är nära.. Jag känner att jag tråkar ut alla då.. Nu kan ju detta läsas fel och misstolkas som typ det mesta som kommer ur min käft gör det är däfrför jag balddrar så mkt hela tiden för att tala bort allt.


Visste ni att en Svan flyger i 100km/h.
Visste du att Jerling är bra!
Visste du att Lidl spionerar på sin personal.
Visste du att 600 har misst livet idag.
Visste du att 117 liter diesel har gått genom mina 6.
Visste du att Jenny är snygg.
Visste du att jag har färgat håret.
Visste du hur mycket jag tänker på dig.
Visste du att jag är beronde av socialtsamkväm.
Visste du att jag tackat nej till 3 jobb på 4 månader.
image41






























Visste du denna bild är från Italien!
(glad påsk)
Puss

Akuten>Stal min egna kärra>Nora>Sov...

I fredags skulle jag åka på bio med Pilla och Josse. Det gjorde jag, var hemma kl 18 och skulle duscha, 18,05 ringer Anders o så gick ju minuterna iväg, 18,17 ringer Håkan. La på snabbt med Anders och tala med håkan, som tur va så tog det inte mer än 5 minuter tills det ringde i hans andra telefon och det var räddningen. 18,25 gick jag in och dushade och klev ut 3 minuter senare, 18,35 satt jag i bilen på väg upp på stan!
Vart aningen kort tid hemma men det gillar jag när det går i ett!
Såg Vantage Point. Den var Ok, inte bra men inte helt dålig heller. Den vart seg tackvare att de visade "samma" klipp typ 8 gånger.

Gick från bion till bilen och ringde Machus och hörde va di gjorde. "Det har hänt en grej som är lite jobbig så jag ringer sen" Vad fråga jag då och det ville han inte säga.
Men jag ringde en gång till när jag satt i bilen och åkte ner mot treafikljuset ut mot hamplan.
Josef har ramlat på motorcyckeln sa han och han är på akuten. Jag han knappt få i tvåans växel så stod jag inne på akutmottagningen och letade som en två barns mamma efter sina ungar på dinsney land efter josef.
Såg ingen och vände ut igen.
Då såg jag en säng komma rullandes innanför fönstret med en pappa jag kände igen. Jag dunkade på rutan in mot korridoren och skötaren (jag tycker killar ska heta skötare) frågade såg jag Lars om jag skulle komma in och Josef vinkade bara kom in kom in. Jag bertättade hur jag fått reda på hur han låg där och vad som hänt och jag vart glad att vilken tur att jag hittade han och kunde ge mitt stöd och bara finnas till som kompis där. (Tror han uppskattade det trots all härlig medicin han fått i plåsterbilen).
Var på akuten i 2 timmar, hade pratat en hel dels om praktiska saker som skulle fixas med larsgöran.
Åkte från aktuen hem till pappa och skulle hämta min släpkärra, trodde jag ja.
Kom dit och satte i nyckel i låste då var kl 0030. Låste hade rostat ihop under vintern. Great!
Vände bilen hemmåt mitt garage igen och ringde upp mackan och tog med han.
grejen var att jag sa att jag tar hem han hoj ifrån kyrkan. Det var där han ramlade utanför. Han krossade nämligen foten under sin hoj när han skulle "visa" den.
Hämtade spännband och bultsaxen. Jepp Jag fick stjäla min egna släpkärra. Tur att jag snodde den där bultsaxen nere i skillingaryd i lumpen.
Åkte till kyrkan och baxade ut hans ny kraschade Kawa GSX1000 eller nåt på kärran. En 200kg hoj är inte lätt att lyfta upp en halvmeter upp på kärran med trasigt styre och så. Fixade det och drog hem 0120 och stallde in kärran i garaget. under tiden jag höll på med allt detta så skikade Emma ett sms om jag var vaken.
Jag ringde henne direkt för att höra hur det var med henne och hur hon hade det på festen i nora, Den hade delvis spårat ur sa hon och det lät som hon hade tagit nåt järn för mkt ;P.
Frågade henne om hon ville hem om jag skulle hämta henne. Det lät på rösten som att hon verkligen inte ville vakna där dagen efter med det folket i det tillståndet.
Kl 0130 så lämnade jag garaget hemma och åkte upp till Nora för att hämta henne. Var uppe i nora dryg 10 över två och väntade där 20 minuter på dem för att de torkade härliga spyor!
Fick med mig en söt tjej in till nora och släppte av henne och hade med nåt flum hem i baksätet +Emma.
Emma hade för en gångskull låst in sina nycklar hemma (y). Vi gick och la oss runt 3 hos mig och väcktes härligt av en telefon kl 7 för att hon skulle gå till Max.
Nja i högklackat kl halv 8 en lördagmorgon så tror jag inte hon skulle göra det :O.
Körde henne till max och sen var jag vaken till halv 11 då Larsgöran kom och skulle hämta kärran.
Allt som Allt så hade jag en mycket livad fredag och lördag. 2 dygn med 5 timmars sömn är perfekt!


image40

Det är snart över med gipset homie!




Detta var ett litet klipp från helgen!


Puss

Söndag :)

Var uppe vid 9 och dammsög lägenheten och åt en lugn frukost. Sen åkte jag till kyrkan och njöt och av predikan och alla mina härliga vänner där!
Ska till mamma och äta lite nu för det är en tråkig dag o äta själv.
Ska åka ner till wallhamn ikväll och sova för att åka vidare till 3 ställen imorrn måndag.
Var uppe hos Emma efter att jag jobbat en stund på dagen, sen var Niclas här och hade sina bekymmer med sin hona. Det är ju mysigt men när man har en som förbjuder att man träffar alla typ då äre galet...

Känns lite som om jag ska till lumpen eller så.. hihi..



<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3EM<3<3<3<<3<3<3<3<3<3<3<3.



Puss

Sjuk.

Folk som jag har i min omgivning när jag jobbar tycker att jag är sjuk i huvudet.
Och?
Säger ni en rolig sak då är den rolig, fine. Säger jag en rolig sak, då är den sjuk och nåt står inte rätt till i huvudet på mig.
Men det skiter jag i, för P OT även kallad han är ju likadan. Fast han har en häftig bil.
Idag är det yttligare en fin dag. Har lärt mig mycket om Sex idag av två herrar. Den ena kör sopbil åt Sita och är klapslut. Den andra goingen kör sån där stor röd trailer med mastodontkranar på ibland, Även kallad "OJ" OdenJonas :P.

Sopniclas tycker jag ska sätta på alla mina tjejkompisar som jag har för det är nya namn varje dag. Han har ju inte fattat att jag bara hittar på namn hela tiden. Jag har bara en kompis och det är Molgan. Men det är ingen som har fattat vem det igentligen är. Inte jag heller för den delen så här står jag helt själv igen.
funderar på att ta med han till virginska nåndag mitt i veckan på förmiddagen och sitta och spana på småttingar som går förbi. Inte ens en suspensuar skulle stoppa han från att kladda på alla, särskilgt RGHD.

OJ han har ju vart med tusen och tusen och åter tusentals kvinns. Han sa att om jag inte letar så kommer det ingen, Letar jag så hittar jag ingen. Men det löser sig sa han?
Hur i hela världen ska det lösa sig att hitta nån, om de jag letar efter springer bort när jag jagar dem och de jag inte letar efter inte visar sig heller. Jag märker ju att det är många som höjer ögonbrynen när man åker igenom stan o de ser in i mitt mysiga horpalats. De vill liksom upp och komma in och sitt hos mig i knät och känna hur en riktigkt hyvens kille känns att sitta i knäet på.
Men jag har ju alltid såmkt för mig och så många o sitta i knäet med så jag hinner ju inte. Har fått byta lås på dörren tillochmed.


Självklar OT, om du ger mig ett popcorn så visar jag allt för dig. Toppless tillochmed.
Har ni hört talas om han Jetta, Ska ta alla uppgifter på den imorrn. Men jag säger bara Dumpventil från en Maserati M400+. Vevstakar från en FH16, kylare från en postbil,(lägrevikt och mer volym), innerbelysning från en kraftstation near by, 6" rostfritt avgasningsrör genom kupen för att grilla skurkarna. Jo han är ju PÅlis. Civil, I Fjugesta.
Han är 3 faldig mästrare i örebro open.
1: 1999, 0-490 meter 1,2293849 sekunder o en tredjedel.
2: 1990, 0-3 mil, 3,4 minuter (utan kylare, direktluft) det var minus 23.
3: 2003, nytt tändsift på 4e cyl. Eurostop-laxå 4.8 minuter. Snittfart 328km/h utan blåljus.




image38

Man blir så ställd..

Satt på tvätten och talade med Jonas i telefon då Calle ringde och skrek "Var är du"?
Jag sitter på tvätten sa jag, jaha. Sen la han på. Tänkte inte mer på det tills jag mötte Andreas i Nosvolvon.
Tänkte Kent har väll "slut" på körtid eller nåt sånt. Ringde upp andreas och sa att han fick köra en fin bil nu. Ja sa han.
Kent hittade dom medvetslös uppe på Eyra när han skulle lasta. Troligen har han råkat ut för en hjärnblödning eller nåt liknande :(.

Idag har jag kännt mig hemsk när jag ringde och tjatade om luftbälgen men den finns. Så nu ska jag jobba tills den är i. Kroppen värker.


Detta är min Goa kompis Mari i götet för stunden bor hon :).
Saknar dig kompis, har j inte sett dig sen den regniga kvälle i sommras.
Men snart så kommer jag.. ner som ett skott =).

image36




Kram

Green Witch!

Hon är lite slö när man slänger upp en E2, men 31ton så blire ju lite o släpa på +25 ton. You Do the math!

OT tycker min GW är så blank och fin och det tycker jag med förutom att erat   





FUCKING JÄVLA FAN!!!!!!!!!!!!!! JAG HATAR DENNA BLOGG!



KUK

HEJ!!

Känner mig fysiskt stark men jag vet inte hur länge till jag klarar mitt huvud!

Jag är ju som en tjej som tänker o tänker. Men vad tänker jag på? Har inte en aning.
Eller Jo det har jag. Men det är få som vet om det och jag tänker inte skriva om det här. Ni får väll fråga mig isånnafall.

Förlåt för Falun, Förlåt för Jenny. Kan inte säga förlåt för det igentligen för det har ju hänt.
Vill verkligen det bästa för dig! Det vet du.
Men när jag låg mellan er ikväll och såg dig i ögonen så kände jag bara förlåt!
Varför tjatar jag om detta förlåt? Ber jag om förlåtelse för att jag finns i ditt huvud och blir en som det kommer bli svårt att umgås "som vanligt" med? Eller vad?
Jag vet inte själv "/.
Vi är Fantastiskt bra vänner! Inget, Inget Kan Skilja oss åt!
Jag tror inte jag är "redo" än.
Vi är ju inte in love, För det är du med en annan :D. Men jag är inte redo att möta "him".
Have i said some apropliate? I hope not.
Nåt jag verkligen vet i mitt liv är att Du är en sån  jag skulle kunna tatuera på hela kroppen för att alltid vara med dig :P.
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Helena! Hon är "typ" helt hemma här nu!
Kan inte förstå det fortfarande att du dissade mig ett HELT ÅR!
Förstår du inte hur bra jag är? :P
När jag fick boken och läste det du skrivit i den på loungen så rös det i mig och jag kände mig glad att jag verkligen kan göra några männsikor glada.
Det är ju det jag är till för tror jag.

Har inte hört din röst sen i torsdags då du sa att du var tvungen att gå in på din leketion igen! Jag saknar dig Verkligen!
Hur har du haft det? Känns som om vi glidit isär när det gått flera dagar.. mois

image34

Green Wich!

Hon har ont i stolen Men jag ska ställa ut Dig i Juli och då kommer du må så bra!!!
BTW Hon är mitt liv!


Puss PsykE





levekungeric

Allmän Profet. Samhällsvetare. Statlig Rådgivare i det tysta.

RSS 2.0